Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Atacantul uruguayan Luis Suarez a semnat un contract pe două sezoane cu Grêmio Porto Alegre

luis suarez

Atacantul uruguayan Luis Suarez a semnat un contract pe două sezoane cu Grêmio Porto Alegre, a anunţat, sâmbătă, clubul de fotbal brazilian.

Atacantul internaţional în vârstă de 35 de ani a revenit vara trecută la echipa la care s-a format, Nacional Montevideo, unde a jucat 14 meciuri şi a marcat 8 goluri. A evoluat la Cupa Mondială din Qatar fără să marcheze, iar selecţionata sa a fost eliminată în primul tur, potrivit News.ro.

"EL ESTE LA GRÊMIO! Unul dintre cei mai mari din istoria Uruguayului, @LuisSuarez9 ajunge la noi pentru a-şi continua parcursul victorios, de data aceasta purtând tricoul nostru! Marcator, cu mai multe titluri, războinic! Bine ai venit, Luisito!”, a scris Grêmio pe Twitter.

În Europa, Luis Suarez a debutat în Olanda la FC Groningen apoi la Ajax Amsterdam, înainte de a evolua în Premier League sub culorile celor de la Liverpool (2011-14).

Suarez şi-a continuat cariera la FC Barcelona (2014-20) apoi la Atlético Madrid (2020-22), până la sfârşitul sezonului trecut.

Cu Barça a câştigat, printre altele, Liga Campionilor în 2015 şi campionatul Spaniei de patru ori (2015, 2016, 2018, 2019). A fost încoronat din nou campion în La Liga, cu Atlético, în 2021.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.