Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Autorităţile din Belgia suspendă procedura de extrădare în Spania a liderilor separatişti catalani Carles Puigdemont şi Toni Comin

equinoxmagazine.fr
Carles Puigdemont gratii

Autorităţile din Belgia au anunţat, luni, suspendarea procedurilor de extrădare în Spania a liderilor separatişti catalani Carles Puigdemont şi Toni Comin, informează cotidianul Le Figaro, potrivit MEDIAFAX.

Tribunalul din Bruxelles a dispus amânarea extrădării până când Parlamentul European va lua o decizie asupra imunităţii juridice a celor doi eurodeputaţi.

Citește și: Vlad Voiculescu, candidat la Primăria Capitalei, despre ordonanța pe sănătate:La Ministerul Sănătăţii s-a inventat un săculeţ cu bani

"Judecătorul a decis amânarea pe termen nelimitat a analizării solicitării de extrădare, în aşteptarea deciziei Parlamentului European privind imunitatea", a declarat Simon Bekaert, unul dintre avocaţii liderilor catalani.

Carles Puigdemont, fost premier al Cataloniei, şi Toni Comin, fost ministru în Guvernul regional, au ajuns în Belgia în octombrie 2017, după procedura de proclamare a independenţei. Cei doi lideri catalani sunt daţi în urmărire de autorităţile din Spania.

Citește și: USR a bătut palma cu PSD? Un lider PNL anunță blatul zilei: ‘Le-a crăpat obrazul’

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.