Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Codrin Ștefănescu: 'Nu a fost timp, nu a fost informare. Le mulțumesc celor din Diaspora care au înțeles cât de important e votul'

www.stiripesurse.ro
Codrin Ștefănescu

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a declarat duminică, după închiderea secțiilor de votare, că rezultatul votului la referendum este eșecul românilor în general și că a existat o acțiune de boicotare în secțiile de votare.

Citește și: Apare un nou Yahoo Messenger! Aplicația care se preconizează că va rupe piața

”E haioasă Opoziția asta, cu domnul Orban, Barna și Tomac. Noi când ne punem motoarele în funcțiune, noi chiar suntem iubiți de români. Vreau ca în numele PSD să mulțumesc presei din România, pentru campania de informare din ultimele două săptămâni. Vreau să mulțumesc membrilor de partid, simpatizanților, care au ieșit la vot. Le mulțumesc celor din Diaspora care au înțeles cât de important e votul, care au stat ore în șir la cozi, față de Opoziția care vrea să îi înregimenteze.Repet, nu a fost un referendum politic, nu a fost asumat, a fost chestiune civică, de care unii şi-au bătut joc şi au călcat în picioare tot: tradiţie, familia tradiţională, Biserica Ortodoxă Română, datini strămoşeşti, absolut tot. Toate lucrurile astea se vor vedea la vot data viitoare, la europarlamentare, la prezidenţiale, la parlamentare peste doi ani.

Nu a fost un referendum politic, nu a fost politc asumat. Și-au bătut joc de familia română, de Biserică, de democrație. Dacă ei cred că vor convinge cu astfel de mesaje poporul român, atunci se înșeală. O să se dea rezultate. Cred că va un procent copleșitor pentru da, ceea ce e un mesaj important pentru întreaga lume. Eu cred că e eșecul românilor în general. Cred că e o problemă și că nu a fost timp, au fost doar două săptămâni de campanie, pentru informare. Dacă am fi activat motoarele, erau afișe cu sigla PSD. Au fost doar apeluri publice la cei care ne votează să meargă la acest vot. ”, a spus Codrin Ștefănescu.

Citește și: Elena Udrea nu se dă bătută! Ce a transmis prin vocea avocatului său .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.