Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Universitatea Cluj l-a transferat pe argentinianul Lucas Chacana

Mijlocaşului ofensiv argentinian Lucas Chacana (27 de ani), care a evoluat ultima oară la formaţia CSM Poli Iaşi, a fost transferat, luni, de Universitatea Cluj, informează site-ul oficial al grupării ardelene.

"Universitatea Cluj s-a înţeles cu Lucas Chacana, un jucător argentinian cu prezenţe în Copa Libertadores. El poate evolua atât pe poziţia de extremă, cât şi în centrul atacului. Noul jucător al Universităţii a ajuns în România în pauza de iarnă a sezonului trecut, fiind transferat de Politehnica Iaşi. Pentru formaţia moldavă, Lucas Chacana a reuşit să înscrie un gol şi să ofere un asist în cele 16 partide de campionat în care a evoluat sezonul trecut. El a marcat în victoria reuşită de alb-albaştri cu 2-0 în faţa Chindiei Târgovişte. În actuala stagiune, Lucas a bifat şase prezenţe în Liga I şi în Cupa României", se arată pe site-ul citat.

Chacana a declarat că vrea să îşi ajute noua echipă să îşi îndeplinească obiectivele din acest sezon.

"Sunt foarte fericit pentru că am ajuns la acest club foarte mare, unul dintre cele mai vechi din România. Vin aici să ofer tot ce am mai bun şi să ajut echipa să îşi atingă obiectivele", a spus mijlocaşul.

Lucas Chacana este al doilea transfer al clubului din Liga a II-a din această pauză competiţională, după Donaldo Acka, ambii jucători evoluând ultima oară la CSM Poli Iaşi.

Chacana a mai jucat în cariera sa la formaţiile San Martin, Huracan, Tigre, Atletico de Rafaela, Atletico Los Andes şi CD Moron.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.