Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deputatul PSD Giurgiu, Cristina-Elena Dinu: 'Guvernul copy-paste a amanetat cu cinism România'

arhiva personala
Elena Dinu

Principala grijă a PNL este cea de a amaneta România și pe toți românii, prin împrumuturile uriașe pe care le-a făcut și încă le face în această perioadă de interimat, chipurile, în numele cetățenilor! Realitatea este că liberalii ne îngroapă în datorii în fiecare zi, însă aceste împrumuturi nu se regăsesc în niciun fel în bunăstarea și creșterea calității vieții oamenilor.

Cu un cinism extrem, guvernanții demiși prin moțiunea de cenzură declară că nu au bani pentru copiii României, însă, în același timp, găsesc resurse financiare pentru organizarea alegerilor locale în două tururi de scrutin și împrumută într-o singură lună mai mult decât impactul pe tot anul pentru dublarea alocațiilor! În schimb, „guvernul meu” a scutit de taxe băncile și furnizorii de utilități, de fapt companiile multinaționale, care își transferă veniturile în țările de origine, prin abrogarea articolelor din OUG nr. 114.

Românii trebuie să știe că aceste împrumuturi masive nu se regăsesc nici în investiții, nici în îmbunătățirea condițiilor de viață, nici în creșterea puterii de cumpărare a oamenilor și nici în sprijinirea antreprenorilor autohtoni. PNL se împrumută în fiecare zi, dar a tăiat 30 de miliarde de la dezvoltarea locală și a pus pe butuci toate proiectele investiționale demarate în guvernarea PSD.

În acest timp, defuncta guvernare liberală a „reușit” să atingă cel mai mare deficit bugetar din Uniunea Europeană! Diferența dintre guvernarea PSD și cea a PNL este colosală: România cu PSD a avut cea mai mare creștere economică din UE, iar cu PNL cel mai mare deficit bugetar din UE!

În ultimele două luni ale anului trecut, executivul mincinos girat de Iohannis a realizat o dezordine incredibilă a cheltuielilor, fără a lua în schimb nicio măsură de creștere a veniturilor. Românii trebuie să fie informați despre adevărul că, cu banii cheltuiți fără măsură de liberali, se puteau majora pensiile cu 40% sau se puteau dubla alocațiile copiilor, conform legii inițiate și votate de parlamentarii PSD!

În consecință, PSD s-a opus reînvestirii aceluiași guvern Orban, în aceeași componență și cu aceiași actori. De altfel, Curtea Constituțională a decis fără echivoc că Executivul copy-paste Orban 2 este neconstituțional.

Din păcate, mascarada orchestrată de Klaus Iohannis a continuat miercuri seara, cu nominalizarea unui nou candidat de premier în persoana „ilustrului” Florin Cîțu, cel pentru care educația și sănătatea României nu constituie o prioritate. Bătaia de joc la adresa românilor a atins astfel cote paroxistice, dacă nu chiar patologice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.