Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dialog dur la o televiziune locală: Familia adoptivă a fetiţei din Mehedinţi, în direct cu fiica familiei care a crescut-o pe Sorina

familie adoptiva

Adelina Șărămăt, fiica fostei asistente maternale din Baia de Aramă care a crescut-o pe Sorina, a spus, în cadrul unei emisiuni la postul GTV din Craiova, că familia adoptivă a copilei de opt ani nu răspunde la telefon de șase zile și că nu au putut afla nimic despre fetiță.

"Am o întrebare pentru domnii: Cum îi lasă inima să nu răspundă la telefon, să nu ştim şi noi dacă fata este bine de şase zile?", a întrebat Adelina Şărămăt, fata asistentei maternale care a crescut-o pe Sorina.

"Fata este bine şi noi o să ne asigurăm că veţi avea contact cu Sorina şi o veţi putea suna. Noi vă asigurăm că...", a răspuns Ramona Săcărin, mama adoptivă a Sorinei.

"Când? Când Sorina va avea 18 ani? Mai multe vorbe decât gesturi faceţi", a fost replica Adelinei Sărămăt.

"Fata este bine și noi o să ne asigurăm că Sorina va avea legături cu familia dumneavoastră dacă veți avea un comportament civilizat. Noi ne vom asigura că Sorina va veni în vizită, că va ține legătura cu Andreea. În momentul acesta Sorina e copilul nostru și ea are nevoie de protecție. Noi nu vrem ca ea să fie expusă la televizor în situații dificile. Trebuie să i se respecte și ei dreptul la viață privată", a răspuns Ramona Săcărin.

"Sorina merge la consiliere psihologică, noi trebuie să urmăm acești pași, să ne asigurăm că starea Sorinei e bună și stabilă și că ea nu va putea fi pusă în acest șantaj emoțional, care să nu ajute la mersul ei înainte", a mai precizat mama adoptivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.