Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO BREȘĂ de securitate comisă de ministrul Apărării: A postat pe Facebook parole și numere de telefon de la videoconferințele MApN

Inquam Photos / Octav Ganea
Nicolae Ciuca

UPDATE

După apariția acestei știri și a reacțiilor din mediul virtual, Nicolae Ciucă a șters poza de pe Facebook. MApN precizează că nu este vorba despre o breşă de securitate, datele din imagine fiind doar pentru accesul pe platforma unde se fac programările pentru vaccinare la Sibiu.

Știrea inițială

Ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, a făcut o gafă de proporții, după o vizită la Sibiu, la Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu".

Demnitarul a publicat mai multe fotografii pe pagina personală, în care se observă, pe o tablă portabilă, username-uri, parole și numere de telefon.

"Împreună cu colegii mei parlamentari din comisiile de apărare am vizitat astăzi, la Sibiu, Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu”, una dintre cele mai moderne instituții de învățământ universitar din România.

Prima vizită în unități ale MApN a membrilor Comisiilor pentru apărare din Senat şi Camera Deputaților a fost într-o instituție de învățământ superior pentru a vedea care sunt valorile sistemului de formare, educare și dezvoltare a leadership-ului militar, acolo unde se pregătesc ofiţerii din cea mai numeroasă categorie de forţe a Armatei României.

Citește și: Gabriela Firea: ‘Da, știu, PSD e de vină! Memorandumul pe care îl nega, ieri, ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, există, confirmă, azi, ministrul Muncii, Raluca Turcan’

Împreună cu şeful Statului Major al Apărării, generalul-locotenent Daniel Petrescu, le-am prezentat parlamentarilor misiunile, prioritățile și programele de înzestrare ale Armatei României – în derulare și de perspectivă.

Președinții celor două comisii, senatorul Nicoleta Pauliuc și deputatul Constantin Șovăială, cât şi parlamentarii prezenţi în delegație și-au exprimat disponibilitatea de a lua parte, în viitor, la mai multe astfel de activități, care au rolul de a aprofunda relațiile dintre Comisiile de apărare și Ministerul Apărării Naționale și de a dezvolta o colaborare fructuoasă în domeniul securității și apărării.

Precizez că desfășurarea activității a fost adaptată actualului context pandemic, fiind respectate toate măsurile de distanțare și protecție sanitară", a scris Nicolae Ciucă, pe Facebook.

content-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.