Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Foto| O casetă VHS cu 'Back from the Future' a fost vândută la licitație pentru suma record de 75.000 de dolari

Artmark
licitatie

O casetă video cu "Back to the Future", care i-a aparţinut lui Tom Wilson, actorul care îl interpreta pe Biff Tannen în trilogie, a fost vândută contra sumei de 75.000 de dolari la licitaţie, un record, potrivit CNN.

Caseta, însoţită de un mesaj al actorului, a fost vândută pe 9 iunie unui colecţionat newyorkez. "Aceasta este o casetă video cu Back to the Future pe care mi-a trimis-o studioul atunci. Considerând că suportul VHS va dăinui, am păstrat-o pentru mai târziu şi acum nu mai găsesc magnetoscop!", a glumit el, conform news.ro.

Actorul deţine de altfel o întreagă colecţie VHS cu cele trei filme cult ale lui Robert Zemeckis, pe care le-a încredinţat casei americane de licitaţii Heritage Auctions, aşa cum declară el: "Era la începutul unei epoci în care puteaI vedea un film de câte ori doreai", a spus el.

Casetele VHS, ca multe obiecte din anii 1980, redevin populare. Colecţionarii s-au luptat pentru celelalte loturi din această vânzare, casete cu "Jaws", "Goonies", "Ghostbusters" şi "Alien".

„Nu aveam idee ce avea să se întâmple - nimeni nu a făcut acest lucru [să organizeze o vânzare VHS] înainte şi este uimitor să vedem un astfel de succes”, a declarat Joe Maddalena, vicepreşedinte executiv al Heritage Auctions, pentru CNN.

O casetă VHS cu

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.