Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele orașului New York, Eric Adams, care promovează consumul legal de marijuana, își dorește să fie primarul Bitcoin

ericadams2021.com
Eric Adams

Președintele orașului New York, Eric Adams, acum cel mai clar candidat al primăriei democratice din New York, a declarat marți că intenționează să facă orașul un „centru al Bitcoins ”.

„O să vă promit că, într-un an, veți vedea un alt oraș”, a spus Adams la o petrecere de urmărire a campaniei pentru rezultatele votului. „Vom aduce afaceri aici. Vom deveni centrul științei vieții, centrul securității cibernetice, centrul mașinilor cu conducere autonomă, dronelor, centrul Bitcoin. ”

Adams, fost ofițer de poliție și politician din New York de multă vreme, se număra printre candidații mai moderați ai ramurei democratice. El a făcut trimitere din nou la Bitcoin într-o conferință de presă și a subliniat că New York City trebuie să concureze cu ambițiile de afaceri în creștere din Miami . (Primarul din Miami, Francis Suarez , este, de asemenea, un cripto-influencer proeminent.)

El a făcut un comentariu în mod similar despre invitarea noilor tehnologii în oraș în 2015. „Vreau Bitcoin”, a spus el la un eveniment. „Vreau Airbnb. Și vreau dispensare de marijuana”.

Majoritatea candidaților democrați la funcția de primar au păstrat liniște în legătură cu criptomonedele, cel care a spus cel mai mult a fost Andrew Yang, candidatul la președinție care și-a încheiat marți seara campania de primar după o prezentare slabă, notează decrypt.co

În februarie, Yang a scris pe Twitter despre dorința de a face din New York City „un hub pentru Bitcoin și alte criptomonede.”

Adams a fost, de asemenea, susținut public de fostul actor actor și entuziast cripto Brock Pierce.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.