Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gheorghe Hagi felicită FCSB-ul și dezvăluie care au fost punctele forte din acest sezon ale echipei lui Becali

news.ro
gheorghe hagi

Antrenorul echipei de fotbal Farul Constanţa, Gheorghe Hagi, a declarat, sâmbătă seara, că FCSB a fost cea mai constantă şi pragmatică formaţie în acest sezon şi merită titlul de campioană, scrie AGERPRES.

"Felicitări celor de la FCSB. A fost cea mai constantă şi mai pragmatică echipă, e campioana României şi trebuie să o felicităm. Cred eu că merită titlul", a afirmat Hagi la postul Digisport, după înfrângerea suferită de Farul cu 2-1 în faţa formaţiei FCSB.

"Noi azi am încercat, am vrut, dar nu am prins o zi bună. Azi atât s-a putut, pentru că s-a vrut, s-a muncit, dar asta a fost. Eu am încercat să fac tot ce pot, dar FCSB e într-un moment pozitiv, joacă bine... noi trebuie să ne vedem acum de lupta noastră pentru a prinde Europa. Pentru că vom avea meciuri foarte grele în continuare", a mai spus Gheorghe Hagi.

FCSB a câştigat titlul de campioană a României la fotbal, sâmbătă seara, după ce a învins-o pe Farul Constanţa cu scorul de 2-1 (1-0), pe Arena Naţională din Capitală, în etapa a şaptea a fazei play-off a Superligii.

''Roş-albaştrii'' aveau nevoie de un singur punct pentru a-şi asigura matematic titlul, cu trei etape înainte de finalul sezonului, dar au obţinut victoria.

FCSB e neînvinsă în play-off, având cinci victorii şi două egaluri.

Gruparea bucureşteană nu mai câştigase titlul din 2015, de atunci având şapte clasări pe locul secund şi una pe locul cinci.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.