Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Grupul k-pop SuperM a debutat în fruntea topului Billboard 200 cu primul album, 'SuperM: The 1st Mini Album'

Grupul k-pop SuperM a debutat în fruntea topului Billboard 200 cu primul album, „SuperM: The 1st Mini Album”, care a fost vândut în 168.000 de unităţi în săptămâna încheiată pe 10 octombrie, potrivit datelor Nielsen Music, potrivit news.ro.

Înfiinţarea grupului a fost anunţată pe 7 august. Din componenţă fac parte şapte foşti membri ai SHINee, EXO, NTC 127 şi WayV. Niciunul dintre aceste grupuri nu a ajuns între primele zece clasate în topul american al albumelor.

Pe locul al doilea în Billboard 200 a debutat Summer Walker cu primul album, „Over It”, care a fost vândut în 134.000 de unităţi. Acesta este cel mai bine vândut album al unei artiste R&B din ultimii trei ani, de la „Lemonade” (mai 2016) al lui Beyoncé.

Post Malone şi „Hollywood’s Bleeding” au coborât un loc în top, până pe trei. În a cincea săptămână de la debut, albumul a fost vândut în 108.000 de unităţi.

Rapperul DaBaby şi „Kirk” s-au clasat pe poziţia a patra, în coborâre trei locuri, după ce discul a fost vândut în 75.000 de unităţi în a doua săptămână de la lansare, iar Taylor Swift s-a menţinut cu „Lover” pe poziţia a cincea, cu 51.000 de unităţi vândute în a şaptea săptămână.

Citește și: Jandarmeria reacționează! Dezvăluire despre așa-zisa destructurare a trupelor de intervenție

„Indigo” al raperului Chris Brown a urcat şapte poziţii, până pe şase, după ce albumul a fost relansat cu noi piese şi a fost vândut în 39.000 de unităţi în a 14-a săptămână de la debut.

Cântăreaţa electro-pop Billie Eilish şi „When We All Fall Asleep, Where Do We Go?” s-au menţinut pe locul al şaptelea, cu 38.000 de unităţi vândute în a 28-a săptămână de la lansare.

Kevin Gates şi „I’m Him” a coborât patru locuri, până pe opt, după ce albumul a fost vândut în peste 36.000 de unităţi în a doua săptămână de la debut.

Brantley Gilbert a înregistrat a patra prezenţă în top 10, după ce „Fire & Brimstone” a debutat pe poziţia a noua, cu 36.000 de unităţi vândute.

Locul al zecelea a fost ocupat de rapperul Young Thug cu „So Much Fun”, care a coborât două poziţii. Albumul a fost vândut în 35.000 de unităţi în a opta săptămână de la apariţie.

Billboard 200 clasifică cele mai populare albume din Statele Unite pe parcursul unei săptămâni, pe baza consumului multi-metric, care include vânzarea de copii fizice ale discurilor, single-urilor (10 cântece înseamnă un album) şi activitatea online (1.500 de accesări sunt egale cu un album).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.