Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Guvernul de la Chișinău și Ucraina reacționează după explozia din Transnistria: 'Tentativă de a provoca frică și panică în regiune'

explozie transnistria

Incidentul în cauză este o tentativă de a provoca frică și panică în regiune, iar tehnica militară din imagini nu funcționează de câțiva ani, anunță Biroul politici de reintegrare al Guvernului Rep. Moldova. Autoritățile de la Chișinău, aflate în contact cu partea ucraineană, nu confirmă vreun atac.

„Biroul politici de reintegrare a luat legătura cu celelalte autorități publice ale Republicii Moldova, iar în urma examinării imaginilor video și din schimbul de informații, comunicăm că incidentul în cauză este o tentativă de a provoca frică și panică în regiune. Tehnica militară din imagini nu funcționează de câțiva ani. Autoritățile de la Chișinău, aflate în contact cu partea ucraineană, nu confirmă vreun atac asupra regiunii transnistrene”, potrivit unui comunicat de presă.

Un reprezentant al Direcției Principale de Informații a Ucrainei, Yusov, a declarat că atacul cu dronă asupra unei instalații militare din Transnistria a fost o „provocare rusă”.

Lovitura

O dronă kamikaze a lovit duminică o unitate militară de la Tiraspol. „Astăzi, un incendiu a avut loc pe teritoriul uneia dintre unitățile militare din Tiraspol, care a apărut ca urmare a unei explozii. S-a stabilit ulterior că explozia a avut loc ca urmare a unui atac cu o dronă Kamikaze. A fost deschis un dosar penal”, relata presa din regiunea transnistreană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.