Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Alberth Elis, Girondins Bordeaux, a fost operat la cap, după ce a suferit un traumatism grav şi a fost plasat în comă indusă

ligue 1

Transportat la spital sâmbătă seara, după meciul din Ligue 2 dintre Bordeaux şi Guingamp (1-0), atacantul Alberth Elis a fost operat în cursul nopţii la Spitalul Universitar din Bordeaux, conform news.ro.

Atacantul din Honduras a suferit un traumatism cranian grav şi a fost plasat în comă indusă. La doar 34 de secunde de la începerea partidei, atacantul a dat a trimis balonul cu capul în bara transversală şi s-a ciocnit violent de un jucător de la Guingamp.

Situaţia rămâne gravă, după cum a relatat France Bleu Gironde şi a confirmat RMC Sport.

Alături de el se află familia sa. O actualizare a stării de sănătate a tânărului de 28 de ani va fi făcută după ce hematomul se va diminua, pentru a se constata eventualele sechele neurologice.

De asemenea, Gérard Lopez şi Admar Lopes, preşedintele şi directorul sportiv al lui Bordeaux, s-au deplasat pe rând la spital încă de sâmbătă seara pentru a-l susţine pe jucător şi familia sa. Conştient când a părăsit terenul de joc pe o targă, Alberth Elis fusese plasat în comă indusă din cauza stării sale instabile.

Din cauza acestui fault, meciul dintre Bordeaux şi Guingamp a fost întrerupt timp de opt minute. Fără Elis, Girondins s-a impus (1-0) în faţa celor de la Guingamp.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.