Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Israelul sfătuiește Hezbollah să nu avanseze: 'Ceea ce facem în Gaza putem face și în Beirut' (video)

hezbollah

Ministrul israelian al apărării, Yoav Gallant, a avertizat sâmbătă gruparea șiită libaneză Hezbollah să nu intensifice luptele de-a lungul graniței, scrie Reuters, conform Rador Radio România.

"Hezbollah antrenează Libanul într-un război care s-ar putea întâmpla", a declarat Yoav Gallant în fața trupelor, într-o înregistrare video difuzată de canalele de televiziune israeliene.

"Dacă Hezbollah face greșeli, primii care vor plăti prețul sunt cetățenii Libanului. Ceea ce facem în Gaza putem face și în Beirut", a mai spus Yoav Gallant.

Șeful puternicei grupări Hezbollah din Liban, Hassan Nasrallah, a declarat sâmbătă că gruparea sa armată a folosit noi tipuri de arme și a lovit noi ținte în Israel în ultimele zile și a promis că frontul din sudul Libanului împotriva inamicului său va rămâne activ.

Yoav Gallant şi-a exprimat speranţa că Hezbollah "va acţiona corect" şi că liderul său Hassan Nasrallah "nu va continua să ne provoace, pentru că nu vom accepta această agresiune".

Schimburi de tiruri au loc zilnic între Hezbollah şi Israel în zona de graniţă dintre cele două ţări, de la începutul războiului mortal.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.