Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jucătoarea din Elveția Belinda Bencic s-a calificat în semifinalele turneului din Moscova

Belinda Bencic

Elvețiana Belinda Bencic (10 WTA) s-a calificat în semifinalele turneului Premier din Moscova, vineri, după ce a învins-o pe belgiana Kirsten Flipkens (120 WTA), scor 7-6 (8), 6-1, anunță MEDIAFAX.

Primul act dintre cele două jucătoare a fost unul foarte echilibrat, ajungându-se în tie-break, după două break-uri de fiecare parte. Bencic a salvat două mingi de set, adjudecându-și ulterior actul inaugural, după o oră și șapte minute.

În setul al doilea, Bencic a avut o misiune mult mai facilă, cedând un singur game și reușind să încheie partida după o oră și 35 de minute, scor 7-6 (8), 6-1.

Citește și: Mircea Diaconu aruncă BOMBA: 'Ținta mea este NU să ajung președinte'

"E un coșmar acel al lui Kirsten. Am încercat să mă adaptez la jocul ei, să fac pașii corecți și mă bucur că am reușit să mențin ritmul în setul al doilea. Sunt conștientă de locurile din clasament. Primele opt jucătoare din clasament merită să fie la Turneul Campioanelor", a declarat Bencic, după meci.

În urma calificării în semifinale la Moscova, Belinda Bencic și-a asigurat un cec în valoare de 51.490 de dolari și 185 de puncte WTA. De asemenea, sportiva din Elveția este foarte aproape să obțină calificarea la Turneul Campioanelor din Shenzhen. În cazul în care va ajunge în finala de la Moscova, Bencic le va depăși pe Serena Williams și Kiki Bertens și va ocupa ultimul loc, al optulea, care duce la întrecerea din China.

În penultimul act din Moscova, Belinda Bencic o va întâlni pe franțuzoaica Kristina Mladenovic (45 WTA), cea care a trecut, vineri, de Kiki Bertens (8 WTA), scor 6-4, 2-6, 6-1.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.