Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Chesnoiu, fost psiholog criminalist, aruncă BOMBA după anunțul INML: Gheorghe Dincă ar avea o a TREIA victimă

Adevarul.ro
Liviu Chesnoiu

Psihologul criminalist Liviu Chesnoiu a comentat anunțul DIICOT privind rezultatele finale ale expertizei INML privind oasele din pădurea Caracal. Legiştii au trimis la DIICOT raportul final privind expertiza antropologică a fragmentelor osoase descoperite la liziera unei păduri din Caracal, unde Gheorghe Dincă susţine că a aruncat rămăşiţele Luizei Melencu, şi au precizat că acestea aparţinând unei fete de 15 – 19 ani. Specialiştii menţionează că este vorba despre o altă persoană decât Alexandra Măceşanu. În plus, Institutul Naţional de Medicină Legală a transmis că restul fragmentelor osoase din gospodăria inculpatului provin de la animale. Liviu Chesnoiu e convins că la mijloc e vorba de o a treia victimă a lui Dincă.

Citește și:  INCREDIBIL Dincă le-a mărturisit colegilor din arest că rămășițele din pădurea din Caracal nu aparțin Luizei

"Se încurcă în minciuni. Dacă le-a zis celor din arest că numai Dumnezeu știe cine e fata din pădure. Dar dacă a zis fata din luna mai, Luiza nu e din luna mai, deci speranța moare ultima. Atunci trebuie să vedem cine e fata din luna mai. Oricum s-a vorbit de ipoteza că Dincă are o a treia victimă. Noi nu știm decât 1% din ce a făcut acest personaj negativ și măștile lui că se simțea privit, filmat, înregistrat, parcă era o mască japoneză că se simțea privit, dar dădea din cap pe plan vertical, e ciudat, prin ceea ce spunea încerca să convingă și folosind această gestică", a declarat Liviu Chesnoiu la Antena 3.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.