Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lucian Bode a EXPLODAT la adresa Dianei Șoșoacă: Încalcă DELIBERAT legea, a fost amendată de mai multe ori

Facebook
Diana Șoșoacă

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, afirmă că Diana Şoşoacă a fost amendată de mai multe ori pentru nerspectarea regulilor la protestele la care a fost prezentă, precizând că se abţine cu greu să comenteze comportamentul unor parlamentari care aleg deliberat să încalce legea.

Lucian Bode a fost întrebat duminică, la emisiunea Insider Politic de la Prima TV, câte amenzi a primit Diana Şoşoaca pentru încălcarea regulilor la proteste, conform News.ro.

Citește și: Alexandru Rafila a IZBUCNIT la adresa lui Vlad Voiculescu: scade numărul infectărilor, CREȘTE numărul pacienților de la ATI

“Mă abţin foarte greu să comentez comportamentul unor colegi parlamentari care aleg deliberat să încalce legea. Acesta este, înainte de toate, un act de iresponsabilitate faţă de ceilalţi care respectă legea şi indiferent cum te numeşti şi ce calitate ai, să ştii că vei suporta rigorile legii dacă tu deliberat încalci legea”, a afirmat Bode.

El a menţionat că Diana Şoşoacă a fost amendată de mai multe ori.

“A fost sancţionată contravenţional în mai multe rânduri. Conform legii, numărul şi valoarea sancţiunilor privesc strict persoana în cauză şi nu pot să le comunic public, dar vă asigur că de fiecare dată instituţiile statului au aplicat legea şi de fiecare dată când s-a impus o sancţiune ea a fost aplicată, fie că a fost o sancţiune aplicată în calitate de participant, fie că a fost aplicată în calitate de organizator al unor astfel de manifestări”, a explicat ministrul de Interne.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.