Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mama Luizei NU a mers la DIICOT București. Acuzații INCENDIARE: 'Nu am încredere nici în FBI, baza Deveselu e lângă noi'

captura tv
mama luiza

Mama Luizei Melencu nu a mers la DIICOT București, acolo unde era citată, astăzi, la ora 10. Anchetatorii au chemat-o pentru a a-i preleva noi probe, solicitate de FBI, după ce DIICOT a apelat la specialiștii din SUA pentru a afla ale cui aparțin rămășițele din Pădurea de la Caracal.

"Asta a fost decizia mea din prima zi de când au venit. Ieri am anunțat că nu mergem, nu mai am încredere, asta e decizia mea. Eu nu am încredere nici în FBI.

Citește și: Operațiune de AMPLOARE, în cooperare cu EUROJUST: DIICOT a descins în ZECI de locații din București și ZECE județe

Lângă noi este Deveselu (n.r - baza militară de la Deveselu, acolo unde există și militari din SUA. În 2012, în Caracal a existat un dosar de trafic de carne vie, în care victimele se presupune că erau abuzate și de militari americani de la Deveselu). Pur și simplu nu mai am încredere.  Pentru moment acel mandat nu l-am primit nici eu. Domnul Tonel Pop a fost să ia acel mandat, când ni se va da, o să luăm o decizie. Eu nu mai am încredere în statul român, sunt șase luni de zile de când nu am primit un răspuns. Uitați-vă câte măgării se fac", a declarat Monica Melencu în urmă cu puțin timp la România TV.

Femeia a oferit exlicații și pentru Mediafax.

„Am spus că nu vin. Am primit acea citație, trebuia să primim un ordin judecătoresc, nu am primit. Domnul avocat nu a primit nimic, deci nu are rost să vin și nu dau acest ADN. Acest ADN mi s-a luat, pentru ce să mi se ia? Nu există motiv, nu vreau să dau testul acesta ADN. Nu cred că mă obligă cineva, l-am dat o dată, eu nu mai am încredere, se fac atâtea măgării. Ce pot să-mi facă să mă ia, să-mi caste gura să recolteze? Îmi da amendă, plătesc amenda”, a declarat Monica Melencu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.