Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Marea legendă Pele își va petrece Crăciunul acasă după ce a fost externat dintr-un spital din Sao Paulo

digi24
pele

- Fostul mare fotbalist brazilian Pele a fost externat, joi, dintr-un spital din Sao Paulo, unde fusese internat în urmă cu două săptămâni pentru chimioterapie, a anunţat unitatea sanitară, citată de agenţiile internaţionale de presă.

''Surâsul din fotografie spune totul. Cum am promis, voi petrece Crăciunul în familie'', a confirmat Pele, ulterior, pe Instagram, sub o fotografie în care zâmbeşte. ''Am revenit acasă. Vă mulţumesc pentru toate mesajele de afecţiune'', a mai transmis Pele.

În vârstă de 81 de ani, Edson Arantes do Nascimento ''este într-o stare stabilă şi va continua tratamentul pentru tumoarea la colon identificată în septembrie'', a precizat Spitalul ''Albert Einstein'' într-un comunicat, fără a preciza data externării triplului campion mondial (1958, 1962, 1970).

Pele anunţase pe 9 decembrie că va fi internat în spital pentru a efectua o ''ultimă şedinţă de chimioterapie'' din 2021. Legendarul fotbalist şi familia sa au anunţat o durată de spitalizare de ''câteva zile'', însă au trecut două săptămâni, puţine informaţii despre starea de sănătate a lui Pele fiind oferite.

Pele a fost internat în acest spital timp de o lună în august şi septembrie, fiindu-i extirpată pe 4 septembrie o tumoare la colon identificată în timpul unui examen de rutină.

De atunci, Pele a publicat mai multe mesaje în social media asigurând că starea sa de sănătate se îmbunătăţeşte.

Pele este în continuare golgheterul all-time al naţionalei Braziliei, cu 77 de goluri în 92 de apariţii, marcând pentru Selecao la patru ediţii ale Cupei Mondiale, informează Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.