Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat din Botoșani a suferit arsuri după ce casa sa a fost cuprinsă de un incendiu

Incendiu, Cluj, furaje

Un bărbat din satul Codreni, comuna Mileanca din judeţul Botoşani, a ajuns la spital, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în urma unui incendiu care i-a cuprins locuinţa, a declarat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani, Dorina Lupu.

Potrivit sursei citate, bărbatul de 50 de ani a suferit arsuri de gradul II şi III la nivelul feţei şi mâinii stângi, după ce a fost surprins în casa cuprinsă de flăcări. Acesta a reuşit să iasă singur din imobil şi a alertat vecinii, care, la rândul lor, au cerut sprijinul pompierilor.

La faţa locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Punctului de Lucru Darabani şi Detaşamentului de Pompieri Dorohoi, cu două autospeciale cu apă şi spumă, dar şi pompierii voluntari din comuna Mileanca.

"La sosirea forţelor de intervenţie, ardea întreaga locuinţă. Incendiul a fost stins în limitele găsite de pompieri. Cel mai probabil, evenimentul s-a produs din cauza unui jar căzut din sobă pe materiale combustibile", a mai precizat purtătorul de cuvânt al ISU Botoşani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.