Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

NBA - Jayson Tatum şi LeBron James, vedete de Ziua 'Martin Luther King'

NBA

Jayson Tatum, autor a 51 de puncte cu ocazia celei de-a şaptea victorii consecutive pentru Boston Celtics, şi LeBron James, cu 48 de puncte pentru Los Angeles Lakers, au fost vedetele meciurilor de luni din liga profesionistă nord-americană de baschet (NBA), denumită Ziua "Martin Luther King" pentru a marca aniversarea naşterii celebrului pastor, informează AFP, potrivit Agerpres.

La Charlotte, unde Martin Luther King rostea în 1960 un discurs intitulat "Negrul şi visul american", anunţând totodată "I Have a Dream" (Am un vis), rămas celebru, Jayson Tatum nu a ratat prilejul pentru a-i aduce omagiu.

"Fără el, nu aş fi putut face ceea ce fac şi să-mi realizez visul", a afirmat Tatum după victoria lui Celtics, 130-118, în faţa lui Charlotte Hornets, a şaptea consecutivă.

Boston Celtics se menţine pe primul loc în Conferinţa de Est, cu cel mai bun bilanţ al momentului, 33 de victorii şi 12 înfrângeri, cu două succese mai mult decât Milwaukee Bucks.

La Los Angeles, unde Martin Luther King calma spiritele după confruntările din 1965, LeBron James a fost decisiv, aducând victoria lui Lakers în faţa lui Houston Rockets, cu 140-132.

LeBron mai are nevoie de 318 puncte pentru a deveni cel mai bun marcator din istorie, în faţa legendarului Kareem Abdul-Jabbar (38.387 pct).

În Conferinţa de Vest, pe primul loc se află Denver Nuggets cu 30 victorii şi 13 înfrângeri, urmată de Memphis Grizzlies (30-13), în timp ce LA Lakers ocupă locul 13 (19-24).

Alte rezultate de luni:
Memphis Grizzlies - Phoenix Suns 136-106
Atlanta Hawks - Miami Heat 121-113
Minnesota Timberwolves - Utah Jazz 125-126
Cleveland Cavaliers - New Orleans Pelicans 113-103
New York Knicks - Toronto Raptors 121-123
Washington Wizards - Golden State Warriors 118-127
Milwaukee Bucks - Indiana Pacers 132-119

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.