Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nicușor Dan, dezvăluiri din culisele relației sale cu Klaus Iohannis: 'Știu că atunci a vorbit cu liderii coaliției'

Inquam Photos/ George Călin
Nicusor Dan

Nicușor Dan a fost invitatul emisiunii "La final", moderată de Ionuț Cristache la Prima News într-o duminică. La un moment dat, întrebat despre relația sa cu președintele Klaus Iohannis, s-a adus în discuție momentul dinaintea alegerilor locale din 2020, când actualul primar al Capitalei a fost surprins ieșind din Palatul Cotroceni, unde avusese o discuție cu președintele țării.

Totodată, s-a readus în discuție faptul că în 2020, Klaus Iohannis  l-a sprijinit deschis pentru a ajunge în fotoliul de primar al Bucureștiului. Întrebat dacă astăzi se mai bucură de sprijinul lui Iohannis, Nicușor Dan a dat de înțeles că nu are un răspuns cert.

„Acum, domnia sa este cumva, dacă nu garantul, asociatul coaliției PNL-PSD. Mi-e greu să cred că o să existe o delimitare specială pentru București pentru această chestiune. Dar am avut o relație bună în acest mandat. (...) Am avut dialog. Eu i-am solicitat fie ajutorul, fie opinia. De exemplu, când am avut sfârșitul de 2021, înainte de Războiul din Ucraina, când a explodat prețul gazelor. Mi-am dat seama după calcule că nu ne ajunge bugetul pentru anul următor și i-am solicitat sprijinul și pentru o discuție cu liderii coaliției PNL PSD. Știu că a vorbit cu liderii coaliției pe această temă, cu domnul Ciucă și cu domnul Ciolacu. I-am spus în momente importante care sunt problemele pe care le avem“, a povestit Nicușor Dan.

„Acum, cum v-am spus, domnia sa este asociat cu această coaliție care are un singur candidat. Dar în viața noastră politică viitoare se pot întâmpla multe“, a conchis edilul-șef al Capitalei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.