Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primii vaccinaţi în cadrul operațiunii de la Galați au fost cinci medici de la Spitalul de Boli Infecţioase

vaccinare

Campania de vaccinare împotriva COVID-19 a început, luni dimineaţă, şi în judeţul Galaţi. Primele doze au fost administrate la Spitalul de Boli Infecţioase "Cuv. Parascheva" din Galaţi, unde au fost imunizaţi cinci medici, potrivit news.ro.

Prima persoană vaccinată la Galaţi a fost Manuela Arbune, medic care a fost de gardă în noaptea în care a fost confirmat primul caz de COVID-19 în judeţ.

"A fost un an în care am stat deseori departe de cei dragi, am ratat evenimente importante din viaţa noastră, nu am putut fi alături de cei ce se năşteau sau cei care plecau dintre noi, dar iată că a venit un nou an şi în această zi avem o nouă speranţă că toată drama trăită anul anterior ar putea fi sfârşită şi cred că prin această intervenţie pe care am acceptat-o e cel mai bun mesaj pentru studenţi, colegi, cunoştinţe ale mele că vaccinul pe care îl avem azi la dispoziţie este benefic şi necesar şi este singura soluţie de a ne ajuta să stăpânim această dramă trăită de-a lungul anului ce a trecut.

Citește și: Alexandru Rafila: Până la finalul lunii septembrie 5 milioane de români ar putea fi vaccinați anti-COVID

Am încredere în vaccin şi sunt încrezătoare în ceea ce ştiinţa ne aduce la dispoziţie şi cred că prin această atitudine pot da un mesaj al onestităţii, al sincerităţii şi al încrederii mele în acest mijloc de prevenţie şi îi îndemn şi pe alţii să aibă curaj", a declarat medicul Manuela Arbune.

Direcţia de Sănătate Publică Galaţi a primit  975 de doze de vaccin împotriva COVID-19, acestea fiind distribuite la toate cele 10 spitale din judeţ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.