Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Radu Tudor INTERVINE în scandalul petrecerii dintr-un club de fițe din București: 'E un conflict major între obiceiurile balcanice și civilizația europeană'

Radu Tudor

Bucureștiul a intrat în scenariul roșu de mai multe săptămâni, barurile și restaurantele de aici fiind închise, însă, într-un club de fițe a avut loc o petrecere fără măști. Jurnalistul Radu Tudor de la Antena3 se arată revoltat de gestul tinerilor de a petrece în plină pandemie.

Citește și: INEDIT Confesiunile unui călugăr în timpul pandemiei: Mi-e frică de o viitoare ‘castă a talibanilor’ ortodocși!

„Cum ne furam singuri caciula in pandemie. Noaptea colcaie mii de petrecareti prin cluburi cu incalcarea tuturor regulilor. Sunt rugati sa nu posteze imaginile ilegalitatilor. In tot acest timp, spitalele sunt sufocate de cazuri grave de COVID. Bogatul nu intelege pe sarac, Mortii cu mortii si viii cu viii sau ce alte proverbe se potrivesc in acest paradox revoltator al "traditiilor" romanesti?

E un conflict major intre obiceiurile balcanice si civilizatia europeana, cum a fost mereu in istoria noastra moderna. Acum, disputa e cu morti. Prea multi morti”, a spus Radu Tudor, pe pagina sa de Facebook.

Citește și: RAPORT despre Wuhan făcut de Departametul de Stat al SUA: 'Un accident de laborator ar putea semăna cu un focar natural' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.