Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan cere Internelor măsuri RADICALE după cazul Onești și reținerea unor polițiști pentru răpire și tortură

Inquam Photos / Octav Ganea
Rares Bogdan

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan s-a declarat revoltat de două incidente care au pus într-o lumină nefavorabilă Ministerul de Interne: eșecul intervenției poliției la dubla crimă de la Onești și cazul polițiștilor din București reținuți sub acuzația de răpire și tortură.„

Citește și: SONDAJ - Surpriză la încrederea în politicieni: George Simion (AUR), peste premierul Cîţu. Topul încrederii în miniştri

„Unii din ei se simt probabil inainte de '89 si simt ca pot fi instrumente de frica, de teroare si nu prieteni, pazitori ai cetateanului. Ministrul Lucian Bode are ocazia acum sa faca ordine si disciplina. In acest caz trebuie masuri care sa reprezinte exemple pe masură. Trebuie sa sa actioneze cat se poate de radical”, a zis Rareș Bogdan despre polițiștii bucureșteni acuzați de răpire și tortură.

Legat de cazul Onești, unde poliția a stat ore în șir la ușa criminalului și nu a reușit să salveze cele două victime, Rareș Bogdan a zis: „Am o rugăminte față de Lucian Bode, MAI trebuie sa suporte o reforma profunda, totala”.

Prim-vicepreședintele PNL a adăugat: „Se vede lipsa de șase luni unui sef al Politiei Romane si acest lucru trebuie reparat in doua saptamani”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.