Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal la Târgul de Crăciun: Două familii s-au bătut după ce s-au certat de la o poză

digi24.ro
targ craciun bucuresti

Şapte persoane, implicate într-un scandal la Târgul de Crăciun din Piaţa Constituţiei din Capitală/ Conflictul, aplanat de jandarmi

Şapte persoane din două familii au fost implicate într-o altercaţie, la Târgul de Crăciun din Piaţa Constituţiei din Bucureşti, conflictul fiind aplanat de jandarmi. Cei implicaţi au fost audiaţi de poliţişti.

Jandarmeria Bucureşti a anunţat, duminică, faptul că în seara precedentă, la Târgul de Crăciun din Piaţa Constituţiei, la Carusel, a avut loc o altercaţie între şapte persoane, 4 bărbaţi şi 3 femei, membri a două familii, aceasta pornind de la o poză pe care doreau să o facă la carusel.

Patrula de jandarmi care se afla în zonă a intervenit pentru aplanarea conflictului, toate cele 7 persoane fiind duse la Secţia 17 Poliţie pentru luarea măsurilor legale. Astfel, împotriva acestora s-au întocmit acte de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau alte violenţe, în conformitate cu prevederile art. 193 CP.

”În acest context, Jandarmeria Capitalei recomandă cetăţenilor care participă la evenimente care implică un număr mare participanţi să aibă un comportament civilizat, părinţii să acorde o atenţie deosebită copiilor şi să aibă grijă de bunurile personale. De asemenea, dacă sunt martorii săvârşirii unor fapte antisociale, să apeleze cu încredere la cea mai apropiată patrulă de jandarmerie”, a adăugat sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.