Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tel Drum, firma 'controlată' de Dragnea, NOU MONOPOL pe drumurile din Teleorman

tel drum

Tel Drum are în continuare monopol pe drumurile din Teleorman, conform ziare.com. Compania despre care se spune că ar fi controlată de Liviu Dragnea  a câştigat în ultimii ani 152 de contracte cu o valoare de 368.000 de euro vizând reparaţii ale drumurilor din Telerman.

Citeşte şi: Cozmin Guşă, despre plecările din PSD: 'Dragnea conduce partidul în nume personal, alături de o clică'

Consiliul Judetean Teleorman a atribuit luna trecuta firmei Tel Drum, un contract de 40.000.000 de lei, pentru lucrări care vizează intretinere curenta si periodica pentru drumurile judetene, valabil pentru urmatorii patru ani.

"Presedintele CJ Teleorman, Danut Cristescu (PSD), a anuntat in sedinta Consiliului din 25 aprilie ca urmeaza sa fie reabilitate sau construite mai multe drumuri si ca a discutat cu ministrul Transporturilor sa investeasca in cele doua porturi ale judetului, Turnu Magure si Zimnicea. Danut Cristescu a explicat, potrivit procesului-vebal al sedintei, ca a cerut ministrului Transporturilor, Lucian Sova, ca drumul care leaga Bucuresti de Alexandria sa fie trecut ca drum expres in Master Planul General de Transport al Romaniei. Asta deoarece prin Programul Operational Infrastructura Mare, Alexandria - Craiova va intra in reabilitare si modernizare ca drum expres.

Potrivit presedintelui CJ Teleorman, ambele drumuri expres, Bucuresti-Alexandria si Alexandria -Craiova, se vor face pe amplasamente diferite, deoarece drumul expres nu trebuie sa tranziteze localitatile", a arată sursa citată.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.