Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat de 79 de ani a fost aproape de moarte în cimitir, după ce a fost lovit de un microbuz de marfă

antena3.ro
cimitir

Un bărbat de 79 de ani, care se deplasa cu bicicleta, a fost transportat joi seara, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, după ce a fost lovit de un microbuz de marfă, în cimitirul municipal, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ), informează Agerpres.

"Un accident rutier a avut loc în municipiul siSibiu, în interiorul Cimitirului Municipal, în zona Porţii nr.4. Un biciclist in vârstă de 79 de ani a fost acroşat de către şoferul unui microbuz transport marfă - şoferul are 41 de ani, este din Răşinari. Poliţiştii Biroului Rutier Sibiu continuă cercetările in vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor şi cauzei producerii accidentului rutier", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Lazăr. Biciclistul a suferit un traumatism cranio-facial şi escoriaţii, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu

Citește și: Klaus Iohannis, SOMAT de activiștii de mediu: 'România este una dintre cele mai afectate țări din UE când vine vorba de schimbările climatice' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.