Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un europarlamentar jubilează după negocieri până la 4 dimineața: 'Se oprește 'furtul ca-n codru'. Nu se va mai putea tăia oriunde și oricând'

romania-alege.ro
Parlamentul European

Europarlamentarul USR Nicu Ștefănuță anunță încheierea negocierilor din dosarul dezpăduririlor: „Am obținut multe lucruri importante care opresc ”.

„E 4 dimineața și tocmai am încheiat negocierile din dosarul dezpăduririlor, la care lucrez de la începutul mandatului meu în Parlamentul European. Am obținut multe lucruri importante care opresc ‘furtul ca-n codru’. Nu se va mai putea tăia oriunde și oricând”, scrie pe Facebook Nicu Ștefănuță.

El afirmă că va exista trasabilitate și nu vom mai lăsa să dispară păduri mari cât țări.

„Dincolo de orice însă, doi oameni m-au motivat să stau până la 4 dimineața de Moș Nicolae. Unul este Ana Galbenu, consiliera mea pe chestiuni de mediu. Ana este un om dedicat trup și suflet, un om care iubește pădurea, biodiversitatea, planeta aceasta. Celălalt este copilul meu care doarme și care se va bucura dimineață de cadourile din ghete. Copilul meu este un copil simbolic, pentru că de fapt mă gândesc la toți copiii lumii acesteia, care vor mai avea poate o șansă la o viață sănătoasă aici”, încheie eurodeputatul USR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.