Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO-FOTO - Protest inedit împotriva lui Maradona: 'Am refuzat să păstrez acel minut de tăcere pentru un violator, un pedofil și un agresor'

Paula Dapena, protest Maradona

Diego Maradona a murit pe 25 noiembrie, la vârsta de 60 de ani. Pe durata acestui week-end, în numeroase țări de pe glob s-au ținut momente de reculegere în memoria legendarului fotbalist argentinian, dispărut subit, în urma unui stop cardiorespirator.

Citește și: Rusia, ENERVATĂ de anunțul Maiei Sandu privind retragerea trupelor din Transnistria: 'Poate duce la o destabilizare gravă'

Nu toată lumea a respectat, însă, minutul de reculegere ținut în amintirea lui „El Pibe de Oro”. Un moment total neașteptat s-a petrecut înaintea unui meci de fotbal feminin din Spania. Paula Dapena, o jucătoare de 24 de ani a clubului Viajes Interrias FF, a ținut să sfideze printr-un gest extrem momentul solemn. S-a așezat în fund pe gazon și s-a întors cu spatele, iar ulterior a fost protagonista unui derapaj la adresa lui Maradona.

Paula Dapena: „În urmă cu puțin timp, a fost ziua contra violenței împotriva femeilor. Nu s-au făcut gesturi pentru victime, nu sunt dispusă să fac nici eu pentru un abuzator. Ca să fii jucător trebuie să fii în primul rând un om bun, să ai principii. Toate astea înaintea calităților pe care el le avea, pe care le știm toți și erau fantastice.

Citește și: Ben Oni Ardelean a fost CONFIRMAT cu Covid-19 și este internat la spital: 'M-am protejat, însă inevitabilul s-a produs!'

Am refuzat să păstrez acel minut de tăcere pentru un violator, un pedofil și un agresor, așa că am preferat să mă așez pe teren și să mă întorc cu spatele. Colegele mele se uitau la mine și râdeau, pentru că știau că nu o să mă abțin.”, a declarat jucătoarea, conform Marca, relatează GSP.

Maradona, acuzat de violenţă domestică în 2014

Un video publicat în 2014 de un post de televiziune argentinian prezeta cum Diego se îndreaptă către fosta iubită, Rocio Oliva, şi devine agresiv în timp ce aceasta îl roagă să nu o mai lovească. Maradona părea a fi într-o stare avansată de ebrietate.

Citește și: Dan Petrescu, primele explicații despre plecarea de la CFR Cluj: 'Nici nu am fost demis, nici nu mi-am dat demisia'

După ce imaginile au devenit publice, Maradona a reacţionat: „Da, am aruncat telefonul, dar jur pe Dumnezeu că nu am lovit vreodată o femeie!”. În 2017, Maradona a fost acuzat și de viol. Jurnalista Ekaterina Nadolska a declarat public că fostul mare fotbalist ar fi violat-o, după ce i-a solicitat acestuia să-l intervieveze. Evenimentul s-ar fi petrecut în 2017, după finala Cupei Confederațiilor.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.