Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ludovic Orban, atac la Antena 3, în ședința de guvern: 'Am înţeles că, până la urmă, marea bombă mediatică a fost un mare fâs'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a transmis, joi, în debutul şedinţei de Guvern, felicitări miniştrilor pentru organizarea alegerilor şi a afirmat că ”marea bombă mediatică a fost un mare fâs”. ”E o obişnuinţă ca la postul respectiv de televiziune infractorii să fie prezentaţi oameni cinstiţi şi oamenii cinstiţi să fie prezentaţi ca hoţi”, a declarat Orban.

”Vreau să vă felicit pentru modul în care aţi organizat alegerile, sigur, împreună cu AEP-ul şi celelalte instituţii. Am înţeles că până la urmă marea bombă mediatică a fost un mare fâs, dar e o obişnuinţă ca la postul respectiv de televiziune infractorii să fie prezentaţi oameni cinstiţi şi oamenii cinstiţi să fie prezentaţi ca hoţi”, a declarat, joi, premierul Ludovic Orban în debutul şedinţei de Guvern.

Citește și: Gabriela Firea face noi acuzații: A fost un plan foarte bine pus la punct! S-au gandit la un plan diabolic

Premierul a afirmat că au mai existat incidente minore în ziua alegerilor.

”Sigur, incidente, dar incidente minore şi am remarcat mobilizarea din ziua votului în condiţiile de dificultate extremă în care s-au desfăşurat alegerile. Chiar vreau să vă felicit, domnule ministru”, a mai transmis Orban.

Antena 3 a prezentat, miercuri seară, imagini în care a susţinut că apar membri ai USR care umblă la sacii cu voturi în Sectorul 1.

Citește și: Nicușor Dan, despre procesele intentate Primăriei: Voi ieşi din incompatibilitate prin renunţarea la poziţia în asociaţie .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.