Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deţinutul EVADAT din penitenciarul Oradea a fost PRINS într-un hotel - FOTO

breaking news stiripesurse.ro

UPDATE:

Bărbatul, care evadase cu câteva ore în urmă, a fost găsit la un hotel şi va fi cercetat pentru evadare, riscând între 6 luni și 3 ani de închisoare.
Deţinutul are de ispăşit o condamnare de 1 an și 2 luni de închisoare pentru furt calificat.
Va fi cercetat, de asemenea, și personalul care îl avea în custodie.

ŞTIRE INIŢIALĂ:

 

Un deţinut de la Penitenciarul Oradea, condamnat pentru furt, a părăsit un punct de lucru exterior din Oradea şi este căutat de personalul unităţii, a anunţat vineri conducerea Penitenciarului.

Citeşte şi: Nicuşor Constantinescu, adus cu duba la DNA - VIDEO

Potrivit comunicatului instituţiei, deţinutul Balla Miklos, în vârstă de 24 de ani, condamnat definitiv la un an şi două luni închisoare pentru furt calificat, fără antecedente penale, a părăsit un punct de lucru exterior de pe raza localităţii Oradea. Constatarea a avut loc vineri, 23 septembrie, la ora 6.30. Deţinutul era clasificat în regim deschis şi desfăşura activităţi lucrative fără supraveghere.

Citeşte şi: Un om necăjit. A sunat la 112 după ce l-a părăsit nevasta

În vederea capturării deţinutului au fost dispuse măsuri specifice, respectiv: blocarea căilor de acces pe posibilele direcţii de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unităţii, precum şi cooperarea cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Bihor, Inspectoratul Judeţean al Jandarmeriei Bihor şi Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea.

Copii de grădiniţă, duşi la tribunal în dubele Jandarmeriei - VIDEO

Penitenciarul precizează că părăsirea fără autorizare a punctului de lucru, aflat în exteriorul locului de deţinere, este asimilată infracţiunii de evadare şi se pedepseşte, conform prevederilor articolului 285 din Codul Penal, cu închisoare de la şase luni la trei ani.

content-image

De asemenea, conducerea Penitenciarului a dispus demararea unei anchete administrative care să analizeze circumstanţele care au condus la producerea evenimentului.

Citeşte şi: FOTOREPORTAJ - Protestul care a speriat politicienii: Imunitatea n-O PREA mai au

Bărbatul are o constituţie atletică, înalt de 1,65 m, păr întins de culoare negru, faţă ovală, ten măsliniu, frunte îngustă, ochi căprui, sprâncene arcuite, ochi căprui, nas drept, fără mustaţă.

Deţinutul era îmbrăcat cu o pereche de pantaloni de trening negri, cu două dungi albe pe exterior, bluză de culoare maro cu mâneci albe, purta o căciulă de stofă, transmite agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.