Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avocatul lui Dragnea aruncă BOMBA:'Am deplină încredere că va fi cerută scoaterea lui de sub urmărire...'

Inquam Photos / Liviu Florin Albei
Liviu Dragnea DNA

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a prezentat în această dimineaţă la sediul DNA, unde este audiat într-un dosar de corupţie. Unul dintre avocaţii liderului social-democrat susţine însă că este convinsă că procurorii nu au dovezi împotriva acestuia şi vor renunţa la acuzaţii.

"Pentru această cauză, domnul Dragnea a fost invitat printr-o invitaţie scrisă. În această cauză este reprezentat de o altă colegă, dar, din informaţiile pe care le am este investigată o perioadă de timp în care domnul Dragnea era preşedinte al partidului judeţean. A trecut ceva vreme, iar organele de urmărire, dacă ar fi avut indicii, ar fi trebuit să acţioneze la acea vreme. Modul în care se procedează în prezent, de a scormoni orice legătură între domnul Dragnea şi oamenii de afaceri...(...)Am deplină încredere că va fi cerută scoaterea lui de sub urmărire.", a declarat într-o intervenţie prin telefon, Maria Vasii.

"Astăzi i se va aduce la cunoştinţă învinuirea, se va stabili o dată ulterioară în care se vor face declaraţii. Aşteptăm momentul în care vom putea să răspundem la aceste acuzaţii. Sunt sigură că aceiaşi procurori care îl acuză, îl vor scoate de sub acuzaţii. Procedura de urmărire penală este una de urmat în toate cazurile. Probabil avem un raport al specialistului, vom propune expertize.", a completat avocatul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.