Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbatul care a incendiat doi oameni a străzii a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

jurnaldevrancea.ro
catuse

Tribunalul Galaţi a emis miercuri pe numele bărbatului care a incendiat doi oameni a străzii un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, pentru tentativă la săvârşirea infracţiunii de omor calificat, se arată într-un comunicat transmis Agerpres de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi.

Potrivit comunicatului, bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Galaţi. Vineri, un bărbat de 49 ani, fără locuinţă, în urma unui conflict spontan cu cele două victime, după ce s-a asigurat că acestea dorm, a aprins nişte ziare şi le-a pus la picioarele lor, cu intenţia de a se răzbuna pentru că l-ar fi acuzat că le-ar fi furat nişte haine. Flacăra s-a extins cu repeziciune, iar cele două persoane au suferit arsuri pe corp, fiind transportate la Spitalul de Urgenţă din Galaţi pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Una dintre victime, de 49 ani, cu arsuri de gradul I, II şi III pe o suprafaţă de 65% din corp a fost transferată la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Bucureşti, iar cea de-a doua, de 59 ani, cu arsuri pe 20% din corp în zona membrelor inferioare şi superioare se află Secţia de Arşi a Spitalului de Urgenţă din Galaţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.