Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bomba care va exploda la DIICOT/ surse

coruptie

Nebunia de la DIICOT continua dupa arestarea fostului procuror-sef. Alina Bica trimisa acum in judecata de procurorii DNAin Dosarul ANRP a avut o adevarata retea in Directie cu care manevra dosarele sensibile in directia dorita (dupa cum reiese din Ordonanta de disjungere a DNA din 08.12.2014 - AICI).

Potrivit surselor stiripesurse.ro o adevarata comoara a iesit ieri la iveala dupa perchezitiile DIICOT de la Ministerul Fondurilor Europene. S-a descoperit ca reteaua doar a fost decapitata si ca "oamenii Alinei Bica" inca vegheaza.

Ieri a fost pus sub acuzare un anume Marcel Vulpoi de la Vulpoi & Toader Management (VTM). El este acuzat de complicitate la abuz in serviciu in dosarul perchezitiilor de ieri de la MFE.

content-image

SURPRIZA!!! Domnul este seful sotului unuia din cei mai importanti sefi de birou din DIICOT in subordinea caruia se instrumentau cauzele referitoare la celebrul om de afaceri Ion Niculae. SURPRIZA continua in momentul in care aflam ca domnul Vulpoi este chiar expertul din dosarul lui Ion Nicolae.

Acest sef de Serviciu este doamna procuror Codruta Trandafir, sef Serviciu prevenirea si combaterea criminalitatii economico-financiare.

content-image

(facsimil din declaratie de avere depusa la CSM de procurorul Codruta Trandafir)

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.