Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce i-a cerut Klaus Iohannis noului ministru al Culturii, Corina Șuteu: Cum s-a dus îmbrăcată / FOTO

Corina Șuteu a depus, la Palatul Cotroceni, jurământul pentru funcția de ministru al Culturii. Președintele Klaus Iohannis i-a trasat câteva sarcini.

”Preluați portofoliul într-o perioadă foarte dificilă, când există o inflamare în spațiul public în legătură cu ce se întâmplă în domeniul cu care se ocupă Ministerul Culturii. Există așteptări mari, e nevoie de fermitate și multă înțelegere cu simțul a ceea ce trebuie să fie făcut și poate să fie făcut pentru a conduce acest minister. Să rezolvați multiplele probleme care vă așteaptă, cu situația de la Operă și altele. Ministerul are nevoie de reformă, nu de reformită, de decizii, dar nu de impunere cu cizmă. Să schimbați lucrurile în sensul așteptat de artiști, de public, dar și de specialiștii din domeniu.”, a fost mesajul lui Klaus Iohannis pentru noul ministru.

Corina Șuteu a uimit de la prima apariție în postura de ministru prin stilul vestimentar. Ea a mers la Cotroceni cu un șal alb la gât, dar cu părul prins la spate, părând dezordonat.

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.