Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Crin Antonescu, analiză pentru PNL: 'E problema de melodie, nu de cântăreți'

crin antonescu

Crin Antonescu a vorbit despre rezultatele alegerilor locale și scorul obținut de PNL. El a declarat că liderii PNL nu trebuie să-și dea demisia și a acuzat că în partid nu ”soliștii sunt vinovați, ci melodia”. Antonescu a criticat și ”blatul” PNL cu PSD pentru un singur tur, nedându-le astfel șanse și altor partide mai mici și competiției în alegerile locale - ”aceste rezultate pe care le vedem azi au fost jucate de mult, de când cele două mari partide au decis că votul trebuie să fie într-un singur tur. E adevărat că PSD a ieșit mai bine din înțelegerea asta”.

”Vreau să clarific o eventuală reîntoarcere a mea. Nu, nu mă întorc. Eu nu am făcut niciodată lucrurile cu jumătate de măsură. Eu, timp de 25 de ani, am făcut cum și cât m-a dus capul.

Sunt rezervat în ceea ce privește rezultatul acestor alegeri. Se poate comenta în două feluri: în tonul oficios, așa cum fac partidele, punem lumina pe aspectele favorabile, totul e bine și frumos, totul merge bine, sau printr-o privire critică, severă, ceea ce eu consider că nu trebuie să fac, eu fiind deoparte și departe.

Citește și: ȘOCANT O femeie a murit pentru că a băut prea multă…APĂ

Eu nu vorbesc despre demisiile altora. Eu am demisionat când nu am scos scorul pe care l-am propus, 25%. Nu mi se pare anormal ca liderii actuali ai partidului să nu demisioneze, așa e România!

Vasile Blaga e un om politic performant, și-a făcut datoria cu niște rezultate notabile cu ceea ce și-a propus în partid. El a dovedit că e un lider performant, fiind bun la autoritate și organizare. El nu și-a asumat rolul de creator, de prim tenor. E un om practic, serios, care și-a făcut datoria, așa că nu se pune problema să demisioneze.

Alina Gorghiu e un om tânăr, care nu a gafat, a făcut ce a putut să facă. La PNL nu sunt de vină cântăreții, de vină e melodia. E o chestiune de compozitori, nu de soliști.

Citește și: Unic în lume: Satul din România cu șosea din marmură și cu un singur locuitor

Un partid care se vrea mare trebuie să iasă din provincialismul cumplit în care se zbate România. Nimic din ceea ce e important în Europa nu se discută. Se discută dacă Ponta va fi pus la Camera Deputaților, sau dacă Zgonea va fi demis. Eu mi-am dat demisia de la Senat pentru că nu sunt Zgonea.

A fost o campanie a cărei soartă a fost determinată dinainte de două partide mari care au decis să nu dea șansă altor partide.”, a spus Crin Antonescu la Realitatea TV.

În încheiere chiar fostul președinte al PNL l-a întrebat pe realizatorul TV, Rareș Bogdan, dacă are impresia că totuși cineva din PNL ar vrea să se schimbe ceva.

Citește și: Nu ai citit legi mai TRĂSNITE

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.