Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cristian Tudor Popescu știe CULISELE demisiei lui Nicuşor Dan: Rolul lui Dacian Cioloș

cristian tudor popescu

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu e convins că demisia lui Nicuşor Dan din fruntea USR poate fi un lucru foarte bun pentru formaţiune. Mai mult, CTP-ul crede că Dacian Cioloş îl poate înlocui cu succes pe Dan în fruntea partidului.

Citește și: Acuzat că a adus-o pe Denisa Manelista în starea asta, impresarul cântăreței rupe tăcerea

„Îndată ce a luat amploare această mișcare - transformându-se în Uniunea Salvați România - și s-a pus problema formării unei imagini, domnul Nicușor Dan a funcționat ca o frână pentru partidul său. Dânsul nu este un bun comunicator, nu are carismă, nu are transmisie de mesaj. Ar fi trebuit să aibă mai de mult timp înțelepciunea de a se retrage în planul mai puțin vizibil. Faptul că Nicușor Dan părăsește USR este, în ultimă instanță, un serviciu pe care îl face acestui partid, care poate încerca să își găsească un purtător de cuvânt și de imagine mai bun decât domnul Nicușor Dan. Eventual, domnul Dacian Cioloș, a cărui intrare în USR a fost blocată, practic, de domnul Nicușor Dan”, a spus jurnalistul la Digi 24.

Citește și: SCANDAL în Biserica Ortodoxă, la mănăstirea unde mai multe măicuțe au rămas însărcinate: Un călugăr a lăsat GRAVIDĂ o credincioasă / VIDEO

„Nu se justifică însă, după părerea mea, plecarea din USR. Dânsul putea să își dea demisia din funcția de președinte al partidului, să își dea demisia din conducerea partidului, pentru că platforma și ideile sale nu sunt agreate la nivelulul deciziei colective de conducere și să rămână în partid. Putea să rămână acolo și să își aducă, în continuare, contribuția. E un om politic cu experiență și ar mai fi putut fi de folos partidului. Deci e nejustificată demisia sa din partid”, a subliniat Cristian Tudor Popescu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.