Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CTP spune că Sorin Grindeanu e 'omul momentului': 'Calcă toate regulile partidelor comuniste'

Cotidianul
Grindeanu 2

Conflictul total dintre Liviu Dragnea şi Sorin Grindeanu a paralizat scena politică din România. Premierul a refuzat să-şi dea demisia cerută de şeful Camerei Deputaţilor şi criza e una imensă. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu intervine în acest război şi îl laudă pe Grindeanu.

Citeşte şi: Sorin Grindeanu: 'Mi-am scris DEMISIA' /VIDEO

„L-am dispreţuit pe Sorin Grindeanu pentru slugărnicia faţă de Dragnea, atunci în primele momente după numirea ca premier, dar acum el dovedeşte o verticalitate şi o corectitudine în tot ce face şi spune incredibilă, calcă toate regulile partidelor comuniste şi post comuniste. El ar fi trebuit să accepte o funcţie, de vicepremier, de şef ASF, de zeci de ani aşa se întâmplă, când partidul decide că tovarăşul nu mai corespunde nu îl omoară de tot, îl trimite într-o funcţie, îl scoate din prim-plan.

Citeşte şi: Sorin Grindeanu îi ameninţă pe miniştrii demisionari: 'Îi îndemn la responsabilitate' / VIDEO

În vreme ce Grindeanu nu acceptă lucrul pe care Iliescu l-a acceptat când a fost trimis în funcţie la Ape şi la Timişoara şi la Iaşi de către Ceauşescu şi s-a mulţumit cu asta. Sorin Grindeanu în această seară a refuzat mecanismul care funcţionează în PCR de atâtea decenii, sigur partidul i-ar fi dat acum o funcţie şi totuşi el refuză şi spune lucruri despre ce se întâmplă în PSD. Nu doreşte să fie de dreapta, să fie numit de Iohannis, e un om de stânga, de 20 de ani membru al PS şi care vrea să rămână aşa. Dar care nu acceptă aceste manipulări”, a comentat Cristian Tudor Popescu la Digi 24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.