Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Voiculescu, ameninţări în prima zi din 2015. Cele 9 ţinte ale mogulului

Dan-Voiculescu

Dan Voiculescu relatează, în prima din 2015, cum şi-a petrecut noaptea dintre ani. Omul de afaceri condamnat la 10 ani de închisoare în Dosarul ICA se declară mândru de produsele sale media, dar continuă şi lupta cu doşmanii săi, pe care îi asigură că în 2015 vor fi judecaţi. Nu scapă de criticile mogulului nici Daniel Constantin, preşedintele PC şi ministru al Agriculturii.

"Aseara am urmarit programele TV ale Antenei 1 si Antenei 3, am ascultat Radio Romantic. N-am cuvinte sa va explic ce alinare, ce mandrie, ce satisfactie am avut realizand cat de mult s-au deschis acesti nuferi ai maturitatii mele. Sa rezisti peste 20 de ani intr-o competitie acerba si, de multe ori, nedreapta, este inaltator. Am avut totusi timp si pentru o introspectie. In general, m-am simtit bine", spune Voiculescu.

Mogulul afirmă că 2014 a fost un an greu pentru că a trăit apogeul luptei politice cu Basescu, a fost atacat perfid de Elena Udrea si Monica Macovei, şi a fost victima "lipsa de constiinta" a judecătorilor Emilian Eva si Camelia Bogdan, dar şi a lui Daniel Constantin.

"Nu este deloc usor, credeti-ma, sa te lupti de unul singur, fara compromisuri, pana la capat, cu toti cei de mai sus si cu institutiile influentate de ei. Adevarul este ca in orice lupta iti asumi riscuri in numele principiilor pe care le aperi. Am pierdut, temporar, libertatea de miscare dar mi-am pastrat onoarea, demnitatea, respectul si curajul.

Anul 2015 va fi anul in care Basescu, Udrea, Macovei, Emilian Eva, Camelia Bogdan, Daniel Constantin vor fi judecati de Dumnezeu, dar si de justitie. Acelasi lucru se va intampla si cu acolitii lor (Sorin Oancea, Mihai Craiu, Dan Andronic). Eu nu-mi doresc decat ca justitia sa faca dreptate", este mesajul publicat de Dan Voiculescu pe blogul personal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.