Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dănuț Pop, președinte PER: România trebuie scoasă de sub monitorizarea Comisiei Europene

mcv

Președintele PER, Dănuț Pop, consideră că  România trebuie scoasă de sub monitorizarea  Comisiei Europene după raportul MCV făcut public azi.

”Mai multă obiectivitate nu le-ar strica liderilor europeni. Poate că MCV a atins ținte importante cum ar fi o justiție independentă, dar atâta timp cât mecanismul vizează doar România și Bulgaria acest instrument pare mai degrabă o șicană.

Prin modul în care este redactat an de an, Mecanismul de Cooperare și Verificare s-a transformat într-o piedică în calea României, un prilej pentru reprezentanții Comisiei Europene să ne critice în permanență și să ne pună la colț.

Când vine vorba de țara noastră, accentul se pune tot timpul pe lacune și neajunsuri, iar progresele reale și vizibile pe care România le-a făcut trec neobservate, fiind un soi de note de subsol.

Partidul Ecologist Român consideră că a venit vremea ca raportul MCV să fie ridicat și România să treacă rapid și categoric de la stadiul de stat monitorizat la palierul de partener respectat.”, spune Pop.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.