Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Destinul trist al româncei care a pierit în naufragiul din Thailanda! Abia se căsătorise

naufragiu

Presa britanică a publicat informații cutremurătoare despre femeia de origine română care a murit în naufragiul din Thailanda. Pentru Monica Cozma abia începea cea mai frumoasă perioadă din viața ei, când destinul i-a fost fost curmat brusc.

Aceasta abia îmbrăcase rochia de mireasă și se afla pe vas alături de proaspătul ei soț, Tim O’Connor, despre care spune că e „iubirea vieții ei”, cei doi sărbătorind mult visata lor lună de miere, care în cele din urmă s-a transformat într-un adevărat coșmar.

monica 2

Monica și Tim erau în culmea fericirii, se căsătoriseră cu doar câteva zile înainte de tragedie, într-o „nuntă de vis”, înconjurați de familie și prieteni, ei având postate pe paginile de pe rețelele de socializare imagini în timp ce tăiau bucuroși tortul de nuntă. Însă s-a întâmplat ca această vacanță să fie ultima pentru Monica, reușind să supraviețuiască doar soțul ei, după ce vaporul în care se aflau a naufragiat în apropierea insulei Samui, sudul Thailandei pe fondul condițiilor meteorlogice nefavorabile.

La bordul vasului Ang Thong Explorer se aflau 32 de pasageri şi patru membri ai echipajului. Trei persoane, printre care și Monica, au murit după ce ambarcațiunea s-a răsturnat. Celelalte două victime sunt din Germania și China.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.