Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dragnea confirmă întâlnirea Dâncu - UNPR dar neagă scenariul Guvernului progresist

dragnea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a confirmat, miercuri, informațiile prezentate in exclusivitate de STIRIPESURSE.RO, privind o intalnire, alături de vicepremierul Vasile Dancu, cu parlamentarii UNPR. Dragnea a negat însă că s-ar fi discutat despre un "Guvern progresist", așa cum ne-au relatat surse participante la întâlnire.

Dragnea și  Dâncu au stabilit, marți seara, într-o întâlnire cu liderii UNPR, să meargă 'împreună' la alegerile din 2016 și să încerce să formeze din 2017 un "Guvern progresist", au declarat în exclusivitate pentru STIRIPESURSE.RO surse participante la întâlnire.

"Nu s-au discutat niciun fel de chestiuni politice. A fost pur şi simplu o întâlnire informală, la care s-a stat 15-20 de minute, nu mult. Nu a fost nimic special sau important. Nu s-a vorbit despre un viitor Guvern, pentru că noi, deocamdată, de abia am votat un nou Guvern. În ceea ce priveşte o alianţă PSD-UNPR, la ora asta, poate nu ştiţi, noi avem o alianţă înregistrată la Tribunal - Alianţa de Centru Stânga, care încă nu este desfiinţată', a declarat Dragnea, la Palatul Parlamentului, întrebat despre întâlnire.

El a adăugat că, în mod sigur, social-democraţii vor analiza în structurile partidului, la începutul anului viitor, posibilele variante de alianţe politice pe care PSD le poate încheia. 
'În cea de-a doua parte a lunii ianuarie, sigur, vom lua o decizie în cadrul PSD privind politica de alianţe în 2016 - dacă vor fi şi dacă vor fi cu cine vor fi', a explicat liderul PSD.

Totodată, el a precizat că întâlnirea vicepremierului Vasile Dîncu cu parlamentarii UNPR s-a datorat faptului că acesta a fost invitat de către grupurile acestei formaţiuni, iar 'orice membru al Cabinetului care este invitat la grupurile parlamentare este prezent'. 'Domnul Dîncu a fost invitat la mai multe grupuri parlamentare, unde a fost prezent. Ieri (marţi - n.r.) a fost invitat la grupul parlamentar al UNPR, unde a fost prezent. Fiecare membru al Cabinetului a fost şi va fi chemat, în perioada următoare, să participe la întâlniri la grup. Şi noi, înainte, mergeam la grupuri. Aduceţi-vă aminte că eu am fost chiar la grupul PDL', a explicat Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.