Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Udrea iese la atac, după stenogramele în care o dă exemplu Kovesi

Inquam Photos / Octav Ganea
elena udrea

Elena Udrea, una dintre țintele preferate ale DNA, iese la atac după stenogramele cu Laura Codruța Kovesi. Udrea susține că abuzurile DNA trebuie stopate și dă exemple din modul în care s-a lucrat în dosarele DNA.

NUCLEARA - Kovesi cere CAPUL unui ministru, după DEZASTRUL cu OUG 13/STENOGRAME

Kovesi, atac INCENDIAR la Daniel Morar și CCR, în spatele ușilor închise/STENOGRAME

STENOGRAME din ședințele DNA: Kovesi vorbește despre Udrea și Bombonica, în ședințele DNA

”Acum trei saptamani, pe repede inainte, procurorul Bulancea de la DNA, acelasi din Gala Bute, trimitea la instanta un nou dosar in care sunt acuzata, alaturi de Ioana Basescu. Faptele sunt referitoare la plata unor panouri publicitare in campania prezidentiala din 2009. Nu comentez acum situatia incredibila ca dosarul a ajuns fix la aceleasi judecatoare din Gala Bute!!! 
M-a surprins atunci decizia DNA de a trimite dosarul in judecata, avand in vedere faptele, care si daca ar fi cum le descriu procurorii, tin de Legea finantarii partidelor politice si sunt considerate contraventii, nu infractiuni! Nu mai adaug ca nimeni, niciun politician in afara de mine, nu a fost acuzat in 30 de ani de finantarea campaniilor electorale!
Inregistrarile halucinante prezentate de Rtv din sedinta DNA, unde auzim presiunile facute de Kovesi asupra procurorilor pentru a face cat mai multe dosare personajelor politice importante, ca sa fie de impact public, sunt explicatia pentru acest nou dosar abuziv pe care mi l-a facut.
Iar Kovesi ma da chiar exemplu... Intreb inca o data astazi!!! Ce mai trebuie sa se intample ca sa se opreasca aceste abuzuri mascate de "lupta impotriva coruptiei"?
Sau le acceptam pentru ca ne enerveaza mai tare "gentile si pantofii lui Udrea" decat abuzurile Securitatii si ale lui Kovesi?”, scrie Elena Udrea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.