Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Franţa condamnă atacul împotriva unui spital din oraşul sirian Alep

english.al-akhbar.com
spital alep

Ministrul de externe francez Jean-Marc Ayrault a condamnat sâmbătă atacul lansat asupra spitalului M10 din oraşul sirian Alep, relatează DPA. 'Chiar şi pe fondul violenţelor care au inundat Alep în ultimele câteva zile, vizarea sistematică a infrastructurii şi a personalului din sănătate este de neconceput", a afirmat şeful diplomaţiei franceze, potrivit unei declaraţii.

'Acest atac confirmă nevoia urgentă pentru un armistiţiu la Alep', a declarat el, adăugând că astfel de atacuri constituie crime împotriva umanităţii şi cei responsabili vor fi traşi la răspundere. Cel mai mare spital din cartierele rebele din estul oraşului sirian Alep au fost sâmbătă ţinta a cel puţin două bombe baril, a indicat organizaţia neguvernamentală Syrian American Medical Society (SAMS), la trei zile după ce spitalul mai fusese bombardat o dată, menţionează AFP.

''Două bombe baril au lovit spitalul M10 şi există informaţii privind utilizarea unei bombe cu fragmentaţie'', a declarat Adham Sahoul, un reprezentant al SAMS, organizaţie neguvernamentală cu sediul în Statele Unite care administrează spitalul, conform Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.