Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Grindeanu: Mi s-au oferit mai multe funcţii, inclusiv miercuri seară, pentru a renunţa la poziţie

Sorin Grindeanu

Premierul Sorin Grindeanu a declarat că inclusiv miercuri seară în preajma reuniunii CExN al PSD i-au fost propuse mai mute funcţii de demnitate publică pentru a renunţa la poziţia de prim-ministru.

"Vreau să clarific câteva lucruri din CEx, pentru că am văzut câteva nuanţe care nu au fost chiar aşa. (...) L-am auzit mai devreme pe domnul Liviu Dragnea spunând că nu era sigur că acest CExN se va termina cu retragerea sprijinului politic şi încercarea de a mă demite. Eu acum nu aş vrea să vă spun că lucrurile nu stau aşa, dar vă spun cum stau. Şi anume: de ce în toată această perioadă - şi nu o să nominalizez - inclusiv în această seară, în câteva rânduri mi s-a propus şefia mai multor instituţii ale statului doar ca să îmi dau demisia sau chiar să fac parte din viitorul guvern, ministru sau viceprim-ministru etc.? De asemenea, l-am văzut pe dl preşedinte Liviu Dragnea spunând că nu ar fi vrut să plec, dar în acelaşi timp a încercat, aşa cum vă spuneam, să mă convingă să accept alte funcţii. Asta ca să clarificăm această situaţie care eu zic că merita a fi clarificată", a declarat Sorin Grindeanu, la Palatul Victoria, într-o conferinţă de presă relatează agerpres.

Întrebat dacă printre funcţiile care i-au fost propuse se numără cea de şef al ASF sau director SIE, Grindeanu nu a dorit să confirme, dar s-a declarat de acord că i-a fost oferit, printre altele, şi postul de vicepremier.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.