Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INEDIT Ce a păţit un om politic la o emisiune: Răspunsul e genial

televiziune

Preşedintele Partidului Democrat din Republica Moldova, Marian Lupu, care intră în clasamentul celor mai înalţi politicieni din Europa, a fost întrebat în cadrul unei emisiuni ce înălţime exactă are, întrebare la care liderul democraţilor a dat un răspuns cel puţin original.

Vezi şi: PSD avertizează: 'Nu vă jucaţi cu astea, aruncaţi lucrurile în aer! Putem să dărâmăm Guvernul'

''Întrebarea a fost scurtă, de aceea şi răspunsul va fi scurt: dimineaţa măsor exact 2 metri, iar seara 1,98 metri'', a declarat Marian Lupu, prezent la postul de televiziune RTR-Moldova, după ce un telespectator a insistat să întrebe ce înălţime are preşedintele PD, după cum relatează moldova.org. Se pare, totuşi, că răspunsul liderului democrat nu a fost întâmplător şi că diferenţa sa de înălţime are şi o explicaţie ştiinţifică, notează sursa citată. Potrivit unor site-uri specializate, a fost demonstrat ştiinţific faptul că oamenii sunt mai înalţi cu 0,05 m imediat cum se trezesc, mai ales din cauza excesului de fluid dintre discurile coloanei vertebrale, care se organizează astfel în timpul somnului. Odată cu trecerea zilei, când corpul ajunge din nou la poziţia de tasare a vertebrelor şi fluidul se retrage, corpul pierde din lungimea matinală.

Vezi şi: Scandal monstru în care e implicat Stelian Tănase: Cine îi cere daune uriașe în justiţie

De la înălţimea sa, Marian Lupu conduce din 2009 Partidul Democrat din Republica Moldova după ce a făcut parte din Partidul Comuniştilor. În prezent, formaţiunea sa face parte din noua majoritate parlamentară formată recent la Chişinău, alături de liberali, un grup de deputaţi liberal-democraţi şi 14 parlamentari foşti comunişti, spun cei de la Agerpres.

Citeşte şi: Monica Macovei, atac furibund la adresa lui Iohannis şi a lui Cioloş: Au făcut blat cu PSD

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.