Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Klaus Iohannis, directive pentru PNL și Alina Gorghiu

alina gorghiu

Klaus Iohannis a susținut-o pe Alina Gorghiu pentru funcția de președinte a PNL, iar aceasta a câștigat competiția în fața lui Ludovic Orban. Iohannis se declară mulțumit că preferata sa a ajuns președinte și crede că PNL este pe drumul cel bun pentru că i-a ascultat sfaturile. El trasează deja drumul pe care trebuie să-l urmeze liberalii, chiar dacă nu mai are nicio legătură cu partidul.

”Astăzi mi-am anunțat demisia din PNL, pentru a fi în situația potrivită de a prelua mandatul de Președinte al României, lucru care se va întâmpla duminică. A fost ales noul președinte al PNL, co-președintele noului PNL în persoana Alinei Gorghiu, pe care o felicit.

Felul în care BPN a acţionat și a votat îmi confirmă dorinţa PNL de a se reforma, de a se moderniza, de a fi partidul care arată cum trebuie să se facă politică în România pentru a fi mai aproape de oameni, pentru a veni în întâmpinarea aşteptărilor oamenilor care ne votează şi ne pun în aceste poziţii publice.”, transmite Iohannis pentru PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.