Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

O mare jucătoare aruncă bomba: Şarapova trebuie să piardă toate turneele şi toţi banii câştigaţi

halep sharapova

Americanca Jennifer Capriati, fostă nr. 1 mondial, a criticat-o cu virulență, luni, pe rețele de socializare pe rusoaica Maria Șarapova, depistată pozitiv la un control antidoping efectuat în ianuarie la Openul de tenis al Australiei.

Fără să-i pronunțe numele, Capriati spune că Șarapova ar trebui ''deposedată de titlurile câștigate, dacă totul se adeverește'', scrie ea într-o serie de tweet-uri. ''Care este interesul pentru cineva să ia un medicament pentru inimă, care ajută la o recuperare mult mai rapidă, dacă nu are o problemă cardiacă?'', se întreabă Capriati, care a câștigat trei titluri de Mare Șlem (Openul Australiei în 2001 și 2002, Roland Garros 2001).

Vezi şi: Un preşedinte de ţară a aflat că are un fiu după un deceniu: Mama copilului e arestată

''Eu nu am ales să trișez, orice mi s-a întâmplat (...) Nu am avut o echipă de doctori plătiți cu bani mulți care să găsească modul de a ocoli regulamentul până când știința îi prinde'', a continuat fosta jucătoarea americană de tenis. Capriati, campioană olimpică în 1992, și-a încheiat cariera în 2004, în urma unor probleme personale. Șarapova a dezvăluit luni, la Los Angeles, că a fost controlată antidoping pozitiv la Openul Australiei. Ea a explicat că acest control pozitiv s-a datorat utilizării unui medicament, meldoniu, care i-a fost prescris încă din 2006 și care a intrat pe lista produselor interzise din 1 ianuarie 2016.

''Sunt complet responsabilă, am făcut o greșeală enormă, am primit un mail de la Agenția mondială antidoping la sfârșitul lunii decembrie și nu am controlat lista pentru a vedea dacă acest medicament figura acum pe lista produselor prohibite'', a explicat Șarapova, conform Agerpres.

Vezi şi: Un primar PNL, 'umflat' de procurori: Cu ce l-au prins oamenii legii

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.