Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Patru femei au fost înjunghiate într-un atac în Franța: Un alt incident e în curs de desfășurare

O agresiune cu armă albă a avut loc marţi dimineaţă în departamentul Hautes-Alpes (sudul Franţei), unde o femeie şi cele trei fiice ale sale au fost rănite după ce au fost atacate cu un cuţit de un bărbat de origine marocană în vârstă de 37 de ani ale cărui motivaţii încă nu sunt clare, relatează publicaţia Le Parisien şi agenţia EFE.

Femeia, în vârstă de 46 de ani, şi una dintre cele trei fiice au înjunghiate în piept. Cel patru victime au fost transportate la spital, dar autorităţile afirmă că viaţa lor nu este în pericol.

Citește și: Un prezentator și-a tatuat 5 copaci pe abdomen / FOTO

Presupusul agresor a fost arestat după ce a încercat să fugă cu un automobil. El era acolo în vacanţă împreună cu familia. Potrivit primelor date ale investigaţiei, acest agresor nu se află în atenţia serviciilor de informaţii pentru posibile legături cu grupări teroriste, iar în momentul atacului nu a pronunţat niciun mesaj cu conotaţie religioasă.

Primarul localităţii Garde-Colombe, unde s-a produs incidentul, a cerut 'populaţiei să-şi păstreze calmul şi să dea dovadă de discernământ', în opinia sa fiind probabil vorba doar despre o dispută între vecini, iar această situaţie nu trebuie văzută prin prisma recentelor evenimente, referire la atacul terorist de la Nisa.

Citește și: LEȘIN în masă în New York: Zeci de persoane au picat, instant, pe stradă / FOTO

Un alt incident este în desfăşurare în localitatea Bollene, tot în sudul Franţei, la circa 250 de kilometri de Garde-Colombe, unde un bărbat ce se pare că are asupra sa o armă albă şi un pachet suspect s-a baricadat într-un hotel după ce a avut o altercaţie cu managerul acestuia. Jandarmeria a stabilit un perimetru de securitate în jurul hotelului şi negociază cu respectivul individ, informează agerpres.ro.

Citește și: HALUCINANT Două asistente medicale s-au dus băute la serviciu / VIDEO

content-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.